home > Maak van de aankondiging al een feestje!

Maak van de aankodiging al een feestje!

Een super leuke trend  is alle wedding stationery in dezelfde stijl.
Zo zien de gasten, als eerste tipje van de sluier, meteen wat het thema is op jullie grote dag. Je wilt natuurlijk dat jullie genodigden net zoveel zin hebben in de grote dag als jullie zelf. Daarom is het leuk om van de uitnodiging zelf al een feestje te maken. Maak door DIY een leuk pakketje van de uitnodiging in het door jullie gekozen thema. Super origineel en onderscheidend van de vierkante dubbele kaarten die we ook veel zien.

Wat verstuur je allemaal bij je trouwkaart?

Hiervoor is geen richtlijn, zolang de belangrijkste informatie maar in het complete pakketje is terug te vinden. Doe vooral wat past bij jullie en het gekozen thema. Hier ter inspiratie een opsomming van wat je allemaal in zo’n pakketje kan doen: trouwkaart, RSVP kaart (kan met e-mailadres of als verzendkaartje), een vel met extra informatie voor bijvoorbeeld de daggasten, een kaartje van de ceremoniemeester(s), een kaartje met een leuke quote en een label met bijvoorbeeld jullie namen en/of trouwdatum. Als de locatie lastig te vinden is, kan je ook nog een routebeschrijving toevoegen voor de gasten. Of wat denk je van parkeeradvies?

Van al deze kaartjes maak je een pakketje met decoratie passend bij jullie thema. Knoop het bij elkaar met een decoratief touwtje of lintje met een label waar jullie namen of initialen op staan. Ook leuk om jullie datum op een label te stempelen en deze aan het touwtje te hangen. Het pakketje kan je verder afstylen met bijvoorbeeld veren of iets wat past bij jullie thema om de gast alvast te inspireren voor de dresscode.
 

Voeg wat glitter toe! En maak het persoonlijk.

Om het trouwkaartpakketje nog feestelijker te maken kan je confetti, glitters of rozenblaadjes in de envelop stoppen en deze dichtplakken met één van onze leuke sluitzegels. Of maak met onze ontwerptool jullie eigen gepersonaliseerde sluitzegels.

Jullie trouwkaartpakketje nog verder personaliseren? Dat kan! Via postNL kunnen jullie een eigen postzegel ontwerpen. Hier kan je van alles op zetten; van een foto van jullie samen tot jullie trouwdatum.

Hoe leuk is het om de stijl van het trouwkaartpakketje verder door te voeren in al jullie wedding stationery? Denk bijvoorbeeld aan de menukaart, plaatskaartjes, wedding wishes en bedankkaart. De complete trouwhuisstijlen in verschillende thema’s vind je hier.
Wil je de stijl van het trouwkaartpakketje tot in de kleinste details doorvoeren? Op Weddingdeco.nl vind je alle decoratie passend bij de verschillende trouwhuisstijlen en kleurthema’s.