home > Proefkaart & proefsetje

Proefkaart

Je trouwkaart is niet zomaar een kaart! Je wilt natuurlijk dat deze perfect is.
Bestel daarom altijd een proefkaart. Zo kan je goed controleren of de kleuren, afbeeldingen en tekst naar wens is. Hierdoor weet je zeker dat je helemaal tevreden bent over jullie trouwkaart en je deze met een goed gevoel kunt versturen.

Een proefkaart kost € 1,00. Je krijgt dan jullie kaart zoals je hem ontworpen hebt op het papier dat je aangeeft bij de bestelling.
Je kan dan ook al een envelop meebestellen in de kleur die mooi past bij jullie trouwkaart.

Bestel je je proefkaart op maandag t/m vrijdag voor 18:00 uur, dan word de proefdruk dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Houd er rekening mee dat PostNL voor verzending binnen Nederland maximaal 2 werkdagen rekent voor brievenbuspost. Het kans dus zijn dat je de proefkaart niet de volgende dag al in huis hebt. Voor Belgie is dit maximaal 5 werkdagen.
Kaarten die besteld worden in het weekend worden op maandag gedrukt en verzonden.

Een proefdruk is bedoeld om te zien hoe de kleur, tekst en afbeeldingen van je kaart uitkomen op een bepaalde papiersoort.
Het is niet de bedoeling dat een kaart waarvan je er maar één wilt bestellen een proefdruk besteld wordt. Bijvoorbeeld een plaatsnaamkaartje met één naam of een andere losse kaart. 
In geval van bovenstaande bestelling zullen wij de bestelling annuleren.
Bij de kaarten in de categorie Wil je... kaarten, is het niet mogelijk een proefdruk te bestellen.

Op al onze kaarten staat het Weddingdeco.nl logo. Deze plaatsen wij ook op de proefkaart indien deze er niet op staat. Echter kunnen wij niet alle proefkaarten controleren maar eindbestellingen wel. Het kan daarom voorkomen dat je een proefkaart ontvangt zonder ons logo. Houdt er rekening mee dat wij deze wel op je eindbestelling plaatsen, tenzij je hierover contact hebt gehad met ons. Meer over het logo vind je op de veelgestelde vragen pagina.

Houd er rekening mee dat je slechts 1 proefdruk voor € 1,- kan bestellen. Ga hier dus zorgvuldig mee om. Mocht je meer proefdrukken willen bestellen wordt automatisch de standaard prijs voor het kaartje gerekend.

Proefsetje

Bij je eerste proefkaart ontvang je van ons een proefsetje. Hierin zitten staaltjes van de papiersoorten en van de envelopkleuren. Zo kan je goed de verschillende soorten papier zien en voelen en ontdekken op welk papiersoort jullie ontwerp het mooiste uitkomt. In het proefsetje zitten ook staaltjes van alle envelopkleuren, deze kun je bij je ontwerp houden om te zien welke envelopkleur het mooiste bij jullie kaart staat. Mocht je hierover advies willen staan onze designers voor je klaar.

Bestelde proefdruk
Wij raden altijd aan om een account aan te maken wanneer je een proefkaart wilt bestellen. Sla de kaart op in je eigen collectie voordat je deze wilt bestellen. Zo weet je zeker dat je de kaart, mocht deze naar wens zijn, snel weer kunt aanpassen en bestellen. Wanneer je geen account hebt aangemaakt kan je de proefkaart/bestelling ook niet terugvinden.