home > Retourneren

Retourneren van je bestelling

Wil je een bestelling retourneren? Lees dan de onderstaande informatie goed door om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn.

Ons professionele team van ontwerpers en productiemedewerkers doet er alles aan om de perfecte kaart bij je aan te leveren. Helaas kan het wel eens voorkomen dat de kaarten niet naar wens zijn. Neem dan direct contact op met onze klantenservice, zodat we tot een oplossing kunnen komen.

Wij raden aan om voor € 1,- een proefdruk te bestellen. Zo kun je jullie kaart in het echt zien voordat je de echte bestelling plaats. Dit is erg handig om de uiteindelijke kwaliteit en kleuren te zien. Je dient er rekening mee te houden dat kleuren op jullie beeldscherm anders kunnen zijn dan het uiteindelijke resultaat. Wij maken gebruik van speciale gekalibreerde beeldschermen en professionele afdrukapparatuur om het best mogelijke eindresultaat te leveren. Retouren op basis van kleurafwijkingen tussen jullie beeldscherm en het uiteindelijke fysieke product kunnen wij helaas niet accepteren. 

Controleer bij het afronden van de bestelling de teksten en informatie op de kaart nauwkeurig. Wij drukken de kaarten zeer snel af en voor je het weet wordt het pakket bij jullie geleverd. Aanpassingen zijn hierdoor niet mogelijk wanneer de bestelling al in productie is. Check, check, dubbel check! Retouren op basis van fouten in jullie ontwerp kunnen wij helaas niet accepteren. Uiteraard denken we graag met jullie mee over een passende oplossing om toch de juiste kaart in jullie bezit te krijgen. Onze behulpzame klantenservice staat voor jullie klaar.

Hebben wij een fout gemaakt bij jouw bestelling? Sorry! Neem dan direct contact met ons op en we zorgen voor een passende oplossing.

Contactgegevens:
info@weddingdeco.nl
088-0990300